Punajuurisiirappi

Vihannes

Raaka-aineet

  • 1 kpl
    iso punajuuri
  • 2 dl
    vettä
  • 1 dl
    sokeria
  • 0,5 dl
    sitruunamehua

Ohjeet

  1. Pienennä punajuuri pieniksi kuutioiksi. Keitä vedessä ja lusikoi vaahto pois.

    Siivilöi punajuurikuutiot pois, kun ne ovat luovuttaneet keitinveteen väriänsä ja makuansa. (Kuutiot voi käyttää toiseen ruokaan).

    Lisää sokeri ja sitruuna keitinveteen. Keitä, kunnes koostumus on sopivan siirappimainen. Tämän voi testata ottamalla aina vähän siirappia lusikalla ja jäähdyttämällä sen.

Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia.

Kommentoi ensimmäisenä “Punajuurisiirappi”


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.