Palmukaalikääryleet

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Valmisteluaika
45m
Valmistusaika
20m

Alkukauden palmukaalit ovat suuria ja litteitä. Täydellistä kaalikääryleiksi!


Raaka-aineet

  • 2 nippua
    palmukaalia

Ohjeet

  1. Leikkaa palmukaalin lehdistä sopivan muotoisia samalla kun valmistat haluamaasi täytettä. Ylijäävän osan voi pilkkoa pieneksi ja lisätä täytteen joukkoon. Jos täytettä hauduttaa pitkään, voi myös lehtiruodin pilkkoa mukaan. Muuten jäntevää lehtiruotia voi vaikka natustaa hiljalleen ruokaa tehdessä.

    Kun täyte on valmis, levitä se sopivaksi keoksi lehden päälle ja kääri sopevaksi nyytiksi. Pintaa kannattaa sivellä ennen uuniin laittamista jollain maistuvalla nesteellä, kuten siirappivesi tai kerma, mutta hyvää tulee ilmankin.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  2. Meillä kääryleet tarvitsivat n. 20 minuuttia 220 asteen lämmössä, mutta hieman miedompi lämpö ja pidempi kypsytys voisi toimia. Jos täyte on uuniin mennessä raakaa, täytyy kääryleitä toki kypsyttää pidempään.

    Täyte-esimerkki:
    Perunaraastetta suurista uusista perunoista
    Kevätsipulia pieneksi pilkottuna
    Lehtikaalisilppua
    Punaisia linssejä
    Kookoskermaa
    Mausteita

    Pannulla kiinteäksi kasvisliemessä paistettu.

    Lautasella levitimme päälle skeippipestoa. Herkkua!

    Palmukaalin lehtiruoti ja pinta muuttuu kauniiksi uunissa!

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia.

Kommentoi ensimmäisenä “Palmukaalikääryleet”


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.