Mainio Borsch-keitto


Raaka-aineet

  • punajuurta
  • porkkanaa
  • kurpitsaa
  • sipulia ja valkosipulia
  • mausteita ja suolaa. Timjami ja rosmariini ovat Borschin kavereita.
  • laakerinlehtiä
  • omenaviinietikkaa

Ohjeet

  1. Raasta kasvikset. (Puolet punajuurta ja loput muita kasviksia).
    Itse käytämme juuresten ja vihannesten raastamiseen kuvan Julian-raastinta, jonka ostimme Vihdin Wuosisatamarkkinoilta. Mikä tahansa raastin käy.

    20161008_154850-1
  2. Kuullota pieniksi leikattu sipuli ja valkosipuli pannulla öljyssä tai voissa.

  3. Lisää kattilaan kasvikset, kuullotetut sipulit, mausteet, laakerinlehdet ja vesi.

  4. Keitä kypsäksi(n.10min) ja jätä maustumaan.

  5. Borsch on parasta seuraavana päivänä ja reilun smetana-nokareen kera. Hyvää ruokahalua!

Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia.

Kommentoi ensimmäisenä “Mainio Borsch-keitto”


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.