Lehtikaali-nyhtökaura-wok

Valmistusaika
30m

Raaka-aineet

  • 200 g
    lehtikaalia
  • paketti nyhtökauraa
  • 2
    valkosipulinkynttä
  • punasipuli
  • tuoretta chiliä maun mukaan
  • seesamöljyä
  • soijaa
  • täysjyvä-nuudeleita
  • öljyä paistamiseen

Ohjeet

  1. Laita vesi kiehumaan kattilaan ja keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ja kuivaa lehtikaalit. Poista lehtikaalin lehdistä lehtiruoti ja revi sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Hienonna chili. Kuori punasipuli, puolita ja viipaloi. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Kuumenna wokissa tilkka öljyä ja paista nyhtökauraa muutaman minuutin ajan. Mausta oman maun mukaan. Siirrä paistettu nyhtökaura syrjään odottamaan.

  2. Lisää wokkiin öljyä ja paista lehtikaalia muutaman minuutin ajan. Lisää wokkiin viipaloitu punasipuli ja jatka paistamista vielä muutaman minuutin ajan. Lisää hienonnettu chili sekä valkosipuli, kuullota muutaman minuutin ajan. Valuta nuudelit hyvin ja lisää wokkiin. Lisää myös paistettu nyhtökaura. Mausta soijalla ja seesamöljyllä, sekoita hyvin. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Hyvää ruokahalua!

Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia.

Kommentoi ensimmäisenä “Lehtikaali-nyhtökaura-wok”


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.