Lehtikaalisipsit

1 Review (5.00 out of 5)

Raaka-aineet

  • 200 g
    lehtikaalia
  • 2 rkl
    öljyä
  • ripaus suolaa
  • (parmesania raastettuna jos haluat)

Ohjeet

  1. Huuhtele lehtikaalin lehdet ja poista lehdistä puiseva varsiosa. Revi lehdet suupaloiksi.

  2. Levitä lehtikaalit pellille leivinpaperin päälle. Kaada päälle öljy ja sekoittele niin, että öljy leviää tasaisesti kaikkialle. Ripottele pinnalle suola.

  3. Kypsennä 150-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia, kunnes ovat rapsakoita. Varo polttamasta sipsejä tai jättämästä lötköksi. Voit käännellä sipsejä lastan avulla paistamisen aikana. Tarjoa sipsit hieman jäähtyneenä sellaisenaan tai dippikastikkeen kanssa.

  4. Vaihtelua lehtikaalisipseihin saat lisäämällä ohjeeseen
    *2 tl seesaminsiemeniä
    *2 tl sitruunamehua
    *0,5 - 1 tl hunajaa

1 review for Lehtikaalisipsit

  1. Sebastian Hilpo
    5

    ()

    Mahtavan helppo ja maistuva resepti, paras tapa nauttia lehtikaalista

Lisää kommentti


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.