Lehtikaalipesto


Raaka-aineet

  • 200 g
    lehtikaalia
  • 2 dl
    Manteleita/ Cashew-pähkinöitä
  • Tuoretta basilikaa
  • Valkosipulia
  • Oliiviöljyä
  • Sitruunamehua
  • Parmesan-juustoa
  • Suolaa ja pippuria

Ohjeet

  1. Huuhdo kaalinlehdet, poista lehtiruodit ja paloittele lehdet.

    Paahda manteleita hetki kuivalla pannulla.

    Pane kaali, basilikanlehdet ja mantelit tehosekoittimeen tai surrauta sauvasekoittimella. Lisää muut aineet ja pyöräytä ainekset karkeaksi pestoksi.

    Mausta suolalla ja pippurilla.

    Peston voi myös pakastaa. Sopii hyvin esimerkiksi kalan kanssa tai pastan kastikkeeksi.

Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia.

Kommentoi ensimmäisenä “Lehtikaalipesto”


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.