Kurpitsaranskalaiset

1 Review (5.00 out of 5)
Vihannes

Raaka-aineet

  • 1
    iso tai kaksi pientä talvikurpitsaa
  • 3 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 tl
    sormisuolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 tl
    jauhettua paprikaa

Ohjeet

  1. Kuori kurpitsa ja halkaise se pitkittäin kahtia.

    Poista siemenet ja rihmasto. Leikkaa kurpitsa ohuiksi tikuiksi.

    Sekoita mausteet öljyn sekaan. Laita kurpitsatikut kulhoon, kaada mausteöljy päälle ja sekoita käsin.

    Aseta paistoritilä leivinpaperilla vuoratun pellin päälle. Levitä kurpitsatikut ritilälle ja paista 225 asteessa noin 20 minuuttia, tai kunnes ranskalaiset ovat sisältä täysin pehmeitä ja pinnalta rapeita.

    Tarjoile kurpitsaranskalaiset heti vaikka dipin tai kyssäkaalihampparin kanssa.

1 review for Kurpitsaranskalaiset

  1. Sebastian Hilpo
    5

    ()

    Ihanan helppo ja hurjan maistuva resepti. Uusi syyssuosikkini. Näiden jälkeen ei tee enää mieli perunaranskiksia.

Lisää kommentti


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.