Kesäkurpitsakakku
Vihannes
Ruokalaji
Raaka-aineet
Ohjeet
Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Yhdistä jauhot, mausteet, siemenet ja pähkinärouhe.
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen (sekoita välissä jauhoseosta, mikäli vaahto muuttuu rakeiseksi). Lisää jauhoseos taikinaan kesäkurpitsaraasteen kanssa.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (halkaisija 24 cm).
Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa hetken aikaa ennen kumoamista. Jäähdytä.
Pinnalle:
40 g valkosuklaata
kourallinen kurpitsansiemeniäPaloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikrossa miedolla lämmöllä. Laita suklaasula pakastuspussiin ja leikkaa kulmaan pieni reikä. Pursota suklaata kakun päälle. Ripottele pinnalle kurpitsansiemeniä.
Kommentit
Ei vielä yhtään kommenttia.