Kasvis-Cannellonit

Annokset 4-6

20170319_172620


Raaka-aineet

  • 4 dl
    vehnäjauhoja
  • 4
    kananmunan keltuaista
  • 1
    kananmuna

Ohjeet

  1. Erottele keltuaiset ja lisää vehnäjauhojen päälle. Lisää yksi kananmuna kokonaan.
    (Kuvassa isompi taikina siksi enemmän munia)

    Ylimääräiset valkuaiset voi käyttää seuraavan aamun munakkaaseen, jolloin hävikkiä ei synny!

    20170319_153004
  2. Vaivaa taikinaa kunnes se irtoaa sormista ja pöydästä

    20170319_153043
  3. Kauli taikina n.1mm paksuiseksi tai laita pastakoneen läpi. Ripottele jauhoa molemmin puolin tarvittaessa. Leikkaa paloiksi.

    20170319_160533
  4. Täytä haluamillasi täytteillä ja pyöräytä kiinni.

    20170319_170817
  5. Päälle valkosipulista tomaattikastiketta.

    Helppo tomaattikastike:
    Kuumenna kattilassa kaupan luomutomaattimurskapaketti, kuullotettua valkosipulia, sipulia ja mausteita ja sauvasekoittimella tasaiseksi.

    20170319_172610
  6. Uunissa n.225C 20-30min riippuen uunin tehosta

  7. Täyte-esimerkki:
    Pannulla paistettu porkkanaraastetta, naurista, lehtikaalisilppua, kyssäkaalia. Tai ihan mistä itse pidät. Lehtikaali sopii oikein hyvin maultaan täytteeseen! Burgur-papuja lisättiin pannulle ja vettä perään jotta kypsyy ja pehmenee hiukan. Pavut kypsyivät ohjeen mukaan ja vesi haihtui pois. Mausteita ja suolaa oman maun mukaan. Ehkä intialaista currya?

    20170319_161132

Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia.

Kommentoi ensimmäisenä “Kasvis-Cannellonit”


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.