Höyrytetyt & paistetut pavut

1 Review (5.00 out of 5)
ValmisValmis

Ei keitetyissä pavuissa vikaa ole, mutta tällä valmistustavalla saat pavuista kulinaristisen herkun, jossa maku ja rakenne säilyvät! Toimii kaikille palkoineen syötäville tarhapavuille ja voipa joukkoon lisätä myös kuorittuja tuoreita papuja, kuten härkäpapu. Nokare voita ja ripaus suolaa, niin krantuinkin isäntä löytyy santsipapuja poimimasta.


Raaka-aineet

  • pussillinen
    Tarhapapuja

Ohjeet

  1. Leikkaa pensaspavuista kannat. Poista yksittäisinä käytettävät pavut paloista (kuten härkäpapu).

    Leikkaa_kannat
  2. Kiehauta muutama desi vettä (vedenkeitin on ympäristöystävällisin). Lämmitä laakea kasari, jolle sopiva kansi valmiina.

    Valmiina
  3. Lisää pavut kuumaan kasariin ja kaada 1-2 dl kuumaa vettä pannun koon mukaan pohjalle ja peitä muutamaksi minuutiksi kannella. Ravistele kasaria hieman.

    Vettapannuun
  4. Poista kansi ja anna veden haihtua loppuun. Salkopavut ovat muuttuneet vihreiksi!

    Kuiva
  5. Lisää nokare voita, suola, haluamasi yrttejä ja pippuria. Pyörittele pannussa hetki, jotta maut sekoittuvat ja pavut saavat hieman väriä.

    Mausteet
  6. Tarjoile heti höyrytettyjen nippupunajuurten ja tuoreen salaatin kera. NAM!

    Valmis

1 review for Höyrytetyt & paistetut pavut

  1. Jasmin
    5

    ()

    NAM!

Lisää kommentti


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.