Härkäpapuhummus


Raaka-aineet

  • 2 1/2 dl
    keitettyjä, tuoreita härkäpapuja
  • 50 g
    tuorejuustoa
  • 2 rkl
    ranskankermaa
  • 1-2
    valkosipulinkynttä
  • 1–2 rkl
    sitruunamehua
  • 1/2 tl
    juustokuminaa
  • basilikaa ja lehtipersiljaa
  • suolaa, mustapippuria

Ohjeet

  1. Pane keitetyt ja kuoritut härkäpavut ja muut aineet tehosekoittimeen ja jauha sileäksi. (Papujen keittoaika vähintään 5 min, mutta, jos haluat niiden olevan pehmeitä, keitä kauemmin.)

    Mausta tahna ja anna makujen tekeytyä jonkin aikaa.

Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia.

Kommentoi ensimmäisenä “Härkäpapuhummus”


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.